In dit artikel zetten we 5 originele, spannende en stoere Sinterklaascadeautjes voor kinderen op een rij. De cadeautjes zijn allemaal betaalbaar en leerzaam, dus leuk voor ouders én kinderen. 

dino bouwpakket, papieren bouwplaat

1. Papieren bouwpakket

Misschien ken je het nog van vroeger: een bouwpakket. Zo’n grote papieren plaat waar je alle onderdelen uit moet knippen, waarna je ze in elkaar plakt om een boot, huis of dinosaurus te maken. De webshop Papierenbouwplaten.nl verkoopt heel veel verschillende bouwplaten, niet allemaal geschikt voor kinderen, maar de dinosaurussen en de vliegtuigen zijn heel gaaf, en enorm gedetailleerd en natuurgetrouw. Voor een paar euro koop je al een dino-skelet voor in de schoen.

badverf

2. Verf voor het bad

Lekker spannend, want kleuren in bad, dat mag toch niet? SES heeft nu krijtjes en verf voor in bad, deze kleurtjes veeg je zo weer van het bad en van de muren met een spons. Er zijn ook speciale kleurplaten van een soort foam-achtig material. Je kan de badverf kopen bij de grote speelgoedwinkels of online, bijvoorbeeld bij Drogisterij.net.

plaktattoo, schoencadeautje

3. Een nep-tattoo

Leuk voor oudere kinderen die al van een tattoo dromen: een neptattoo met je eigen ontwerp erop! Bij FakeTattoo.nl kan je zelf een afbeelding uploaden en daar een plaktatoeage van laten maken. Vanaf 6,50 heb je al twee van je eigen tattoo’s in huis.

smeltende sneeuwman schoencadeau

4. Bouw je sneeuwpop

De HEMA heeft een heel gave serie ‘leren en experimenteren’, met allerlei leuke items voor kinderen om de wereld om hen heen te ontdekken. Eén van de items is een smeltende sneeuwpop, waarmee kinderen óók als het niet sneeuwt een sneeuwman kunnen bouwen. Is je kind wat ouder en niet bang uitgevallen? Dan is er ook een smeltende zombie. Lekker griezelig!

geheimtaal stift, lampje

5. Geheimtaal-stift

Een stift waarmee je geheime boodschappen kan schrijven, super spannend! Wat je met deze stift schrijft is onleesbaar, tenzij je de speciale UV-lamp gebruikt om het op te lichten. Te koop bij  Op zijn plek.

Geven jullie je kinderen een schoencadeautje? Wat voor ideeën hebben jullie en wat voor budget hebben jullie hiervoor beschikbaar?