bellenblaas, bel, stokken

Zeven originele ideeën voor kleine kinderkadootjes, die je makkelijk online kunt bestellen. De kadootjes passen bovendien door de brievenbus, leuk als verrassing voor je oppaskindje! 

32 ways to dress a fox, tekenen, potlood

32 Ways to Dress a Fox! Met dit boekje kan je de vos 32 keer opnieuw aankleden. Leuk voor meisjes én jongens. Bestel voor €4,99 bij De Maan is Rond.

3d houten vliegtuig, bouwpakket

Bouwpakket voor een houten vliegtuig. Eerst zelf het vliegtuig in elkaar zetten, dat is soms nog best moeilijk! En dan vliegen, natuurlijk. Echt creatieve kinderen kunnen het vliegtuig ook nog inkleuren of schilderen. Bestel voor €2,25 via Lobbes.

triangel

Goedkope kadootjes gaan soms maar kort mee, maar een triangel is geschikt voor alle leeftijden en gaat een leven lang mee. Ohja: geef niet zonder overleg met de ouders een triangel (of een ander muziekinstrument) kado! Bestel voor €3,95 via 3 Vosjes.

panda, masker

Een pandamasker, niet alleen leuk voor kinderen! Niks leukers om een dier te spelen met een masker op. Gegarandeerd eindeloos speelplezier! Bestel voor €4,99 via Lobbes.

bellenblaasstok-2

Zo simpel: twee bamboestokken met een touw ertussen maakt een mega bellenblaas. Hiermee blaas je reusachtige zeepbellen. Het hoeft zelfs helemaal niets te kosten, want je zou zelfs twee rechte stokken kunnen zoeken in het bos. Wil je dan nog een supersopje voor bellenblaas? Kijk dan op de site van Babyblog om de beste bellen te maken!

kruiskopschroevendraaier, kids at work

Met deze kruiskopschroevendraaier kan je de ogen van je broertje uitsteken zelf met hout werken en van alles leren. Er zijn ook hamers, spijkers en schroeven en een echte zaag verkrijgbaar. Schroevendraaier voor €3,75 via Op zijn plek. Want vinden niet alle kinderen het leuker om met “echt” speelgoed te spelen?

tornado tube, fles, kind

Weet je dat je zelf tornado’s kunt maken? Met de Tornado Tube koppel je simpel twee flessen aan elkaar en kun je eindeloos kijken naar de tornado’s. Bij Trendy Speelgoed kun je er al een bestellen voor 1,99. Experimenteren maar!Wat voor leuke kinderkadootjes onder de 5 euro hebben jullie gegeven aan jullie oppaskindjes?