Voor de pers

Sitly is een platform dat ouders met babysitters en gastouders verbindt. Sinds 2009 is Sitly uitgegroeid tot de grootste oppaspagina van Nederland met meer dan 330000 oppassers en ouders!

Werkt u aan een verhaal over Sitly?

Neem contact op via info@sitly.nl

Sitly is opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot een internationaal platform in 9 landen met meer dan een miljoen gebruikers.Het doel van Sitly is om de kinderopvang voor ouders en kinderen flexibel en in een huiselijke omgeving mogelijk te maken. Het is het snelst groeiende platform met jaarlijkse een verdubbeling van het aantal gezinnen, oppassers en gastouders.

Waar worden mijn adresgegevens voor gebruikt?

Jouw adresgegevens worden gebruikt om andere geregistreerde gebruikers bij benadering te tonen waar je woont door een icoontje op de kaart te plaatsen in jouw buurt. Zo kan een andere ouder, oppasser of gastouder je als buurtbewoner herkennen en je eventueel via de sitly site benaderen. Wij zullen jouw straat en huisnummer nooit tonen. Daarnaast zullen wij jouw adresgegevens nooit en te nimmer aan derden verstrekken.

Zijn mijn persoonsgegevens veilig opgeslagen?

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. De website is daarom extra beschermd met een zogeheten SSL-certificaat. Dit certificaat versleutelt informatie die heen en weer wordt gezonden. Je kunt zien dat de website beschermd is door het slotje in de browser.

Wat kost Sitly?

Registreren doe je gratis en vrijblijvend. Ook kun je berichten van anderen gratis inzien en gratis beantwoorden. Heb je een match gevonden en wil je zelf berichten naar anderen sturen? Dan kun je een premium abonnement afsluiten.

Abonnement ouders

1 maand: € 19,95

3 maanden: € 38,85 (€ 12,95 per maand)Abonnement oppassers & gastouders

1 maand: € 8,95

3 maanden: € 17,85 (€ 5,95 per maand)Een premium abonnement wordt na afloop van de gekozen termijn automatisch verlengd met steeds 1 maand tegen het door jou gekozen maandtarief. Je zit nooit vast aan een abonnement. Opzeggen kan altijd zonder opzegtermijn.

Het Sitly team

Sitly's verhaal

Sitly is opgericht door Jules van Bruggen. Aanleiding was de zoektocht naar goede opvang toen zijn zoontje werd geboren. "We hadden echt een groot probleem na de geboorte van onze zoon. Het duurde een jaar voordat we toegang kregen tot een crèche en we hadden geen netwerk van oppassers om ons heen".

Bekijk Sitly's verhaal

Logo's