Voor de pers

Sitly is een platform dat ouders met babysitters en gastouders verbindt. Sinds 2009 is Sitly uitgegroeid tot de grootste oppaspagina van Nederland met meer dan 290000 oppassers en ouders!

Werkt u aan een verhaal over Sitly?

Neem contact op via info@sitly.nl

Sitly is opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot een internationaal platform in 9 landen met meer dan een miljoen gebruikers. Het doel van Sitly is om de kinderopvang voor ouders en kinderen flexibel en in een huiselijke omgeving mogelijk te maken. Het is het snelst groeiende platform met jaarlijkse een verdubbeling van het aantal gezinnen, oppassers en gastouders.

Wat is Sitly?

Bij Sitly kun je een oppas, gastouder of oppasgezin in je buurt vinden. Je kunt eenvoudig contact met ze opnemen, kennis maken en eventueel verdere afspraken maken. Je bepaalt zelf wat voor type oppas of gezin het beste bij je past, en kunt dus zelf bepalen met wie je contact wil leggen.

Hoe kom ik in contact met iemand?

Je kunt iemand aanspreken door naar het profiel van iemand te gaan, en te klikken op "bericht sturen". Je dient dan wel eerst een premium lidmaatschap af te sluiten.Zodra jij het bericht hebt verzonden, sturen wij een e-mail naar deze persoon en een pushbericht via de app. Mensen naar wie jij een bericht stuurt, kunnen deze gratis beantwoorden.We delen nooit jouw contactgegevens zoals adres, e-mail of telefoonnummer met andere Sitly-gebruikers. Het is dus aan jou om die eventueel aan de ander door te geven.

Ik wil geen wekelijkse e-mails ontvangen. Hoe regel ik dat?

Ga via "Profiel" naar "Account instellingen". Daar vind je ook de "E-mail instellingen". Je kunt de "Updates van nieuwe matches" op "Nooit" zetten, en dan ontvang je geen wekelijkse emails met updates meer.

Het Sitly team

Ons verhaal

Sitly is opgericht door Jules van Bruggen. Aanleiding was de zoektocht naar goede opvang toen zijn zoontje werd geboren. "We hadden echt een groot probleem na de geboorte van onze zoon. Het duurde een jaar voordat we toegang kregen tot een crèche en we hadden geen netwerk van oppassers om ons heen".

Bekijk ons verhaal

Logo's