Voor de pers

Sitly is een platform dat ouders met babysitters en gastouders verbindt. Sinds 2009 is Sitly uitgegroeid tot de grootste oppaspagina van Nederland met meer dan 280000 oppassers en ouders!

Werkt u aan een verhaal over Sitly?

Neem contact op via info@sitly.nl

Sitly is opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot een internationaal platform in 9 landen met meer dan een miljoen gebruikers. Het doel van Sitly is om de kinderopvang voor ouders en kinderen flexibel en in een huiselijke omgeving mogelijk te maken. Het is het snelst groeiende platform met jaarlijkse een verdubbeling van het aantal gezinnen, oppassers en gastouders.

Zijn mijn persoons en adresgegevens zichtbaar voor anderen?

Alleen jouw voornaam en foto zijn zichtbaar voor andere gebruikers. Je adresgegevens blijven afgeschermd en zijn niet zichtbaar voor anderen.

Worden ouders, oppassers en gastouders gescreend door sitly?

Je kan sitly zien als een online “ prikbord”. Wij controleren weliswaar regelmatig of er geen ongewenste berichten worden geplaatst maar het is aan ouders zelf om een selectie te maken van het aanbod op sitly. We raden je dan ook aan om nauwkeurig om te gaan met de selectie door bijvoorbeeld referenties op te vragen van oppassers en gastouders en een kennismakingsgesprek te hebben om een goed gevoel te krijgen van elkaar.
Het Sitly team

Ons verhaal

Sitly is opgericht door Jules van Bruggen. Aanleiding was de zoektocht naar goede opvang toen zijn zoontje werd geboren. "We hadden echt een groot probleem na de geboorte van onze zoon. Het duurde een jaar voordat we toegang kregen tot een crèche en we hadden geen netwerk van oppassers om ons heen".

Bekijk ons verhaal

Logo's