Voor de pers

Sitly is een platform dat ouders met babysitters en gastouders verbindt. Sinds 2009 is Sitly uitgegroeid tot de grootste oppaspagina van Nederland met meer dan 380.000 oppassers en ouders!

Werkt u aan een verhaal over Sitly?

Neem contact op via info@sitly.nl

Sitly is opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot het snelst groeiende internationale platform dat gezinnen verbindt met oppassers en gastouders, waardoor flexibele en betaalbare kinderopvang aan huis mogelijk wordt.Meer dan 6 miljoen geregistreerde gezinnen, oppassers en gastouders in 14 verschillende landen gebruiken Sitly al.Het doel van Sitly is om ouders in staat te stellen op een flexibele manier kinderopvang te regelen waar kinderen thuis zijn in hun vertrouwde omgeving.

Waar worden mijn adresgegevens voor gebruikt?

Jouw adresgegevens worden gebruikt om andere geregistreerde gebruikers bij benadering te tonen waar je woont door een icoontje op de kaart te plaatsen in jouw buurt. Zo kan een andere ouder, oppasser of gastouder je als buurtbewoner herkennen en je eventueel via de Sitly site benaderen. Wij zullen jouw straat en huisnummer nooit tonen. Daarnaast zullen wij jouw adresgegevens nooit en te nimmer aan derden verstrekken.

Zijn mijn persoonsgegevens veilig opgeslagen?

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. De website is daarom extra beschermd met een zogeheten SSL-certificaat. Dit certificaat versleutelt informatie die heen en weer wordt gezonden. Je kunt zien dat de website beschermd is door het slotje in de browser.

Wat kost Sitly?

Registreren doe je gratis en vrijblijvend. Ook kun je gratis zoeken, filteren en profielen bekijken. Berichten van anderen kun je gratis inzien en gratis beantwoorden. Heb je een match gevonden en wil je zelf het eerste bericht sturen? Dan kun je een premium abonnement afsluiten.Een abonnement kost:

1 maand: € 19,95

3 maanden: € 38,85 (€ 12,95 per maand)Je premium lidmaatschap wordt automatisch hernieuwd aan het einde van de termijn, met dezelfde periode als de initiële periode die je gekozen hebt. Je kunt je lidmaatschap op ieder moment opzeggen.

Het Sitly team

Sitly's verhaal

Sitly is opgericht door Jules van Bruggen. Aanleiding was de zoektocht naar goede opvang toen zijn zoontje werd geboren. "We hadden echt een groot probleem na de geboorte van onze zoon. Het duurde een jaar voordat we toegang kregen tot een kinderdagverblijf en we hadden geen netwerk van oppassers om ons heen."

Lees het verhaal van Sitly

Logo's