Vind de kinderopvang die past bij jouw gezin

Een avond samen met je partner, een onverwachte verandering in je schema of misschien wil je een andere vorm van kinderopvang? Geen probleem. Bij Sitly vind je de oppas of gastouder die het best past bij jouw voorkeuren. Zo kun jij de dingen doen die je wil doen, zonder je zorgen te maken over de kinderen.

Schrijf je gratis en vrijblijvend in

Het verhaal van Sitly

"Sitly is ontwikkeld door ouders, voor ouders. We willen dat je kinderen de beste opvang krijgen, en we willen dat je ze met een gerust hart achterlaat wanneer je elders moet zijn. Sitly is nu het snelst groeiende platform waar oppassers en gezinnen elkaar ontmoeten." - Jules van Bruggen, oprichter van Sitly.
De kosten van kinderopvang of naschoolse opvang zijn hoog, de ophaaltijden zijn strikt en de omgeving is vaak heel stressvol voor jonge kinderen. Toen Jules van Bruggen vader werd en op zoek ging naar flexibele kinderopvang, kon hij geen goede oplossing vinden. Hij merkte dat hij niet de enige was die worstelde met het probleem. Daarom creëerde hij zijn eigen oplossing, en Sitly werd geboren.
Sitly begon in Nederland in 2009, en is nu actief in 14 landen met 7 miljoen geregistreerde leden. Er werken 38 mensen.

Ons team

Jules Jules Oprichter & CEO
Manouk Manouk Klantenservice
Hubert Hubert Admin & Finance
Ivo Ivo Lead developer
Alex Alex iOS Developer
Roman Roman Android Developer
Marieke Marieke UX-UI designer
Sira Sira Search Marketing
Paula Paula Quality Assurance
Linda Linda Social Media Marketing