Meer dan 300.000 oppasgezinnen op Sitly! Vind oppaswerk in je buurt, neem contact met ouders op & maak kennis

Hoe het werkt voor oppassers

Ik ben een ouder

Er zijn meer dan 330.000 gezinnen en oppassers op Sitly in heel Nederland. Je kunt gemakkelijk een leuk gezin vinden waar je kunt oppassen!

Step 1 1. Vul je informatie in

Voeg je beschikbaarheid, je ervaring en oppastarief toe aan je profiel en upload een foto die je ook in je CV zou gebruiken. Op basis van je filters zie je de gezinnen die het best bij je passen.

Step 2 2. Bekijk profielen van gezinnen

Als je een gezin vindt dat je aanspreekt, bekijk dan hun profiel om meer over hen te weten te komen. Lees over hun kinderen en naar wat voor oppas ze zoeken om te kijken of het een match is.

Step 3 3. Maak kennis met gezinnen

Stuur de ouders die je aanspreken een bericht en chat met ze. Als je ze leuk vindt, vraag dan om een persoonlijke kennismaking met hen en hun kinderen. Na het gesprek besluit je of het een match is.

Heb je een vraag?

Waar worden mijn adresgegevens voor gebruikt?

Jouw adresgegevens worden gebruikt om andere geregistreerde gebruikers bij benadering te tonen waar je woont door een icoontje op de kaart te plaatsen in jouw buurt. Zo kan een andere ouder, oppasser of gastouder je als buurtbewoner herkennen en je eventueel via de sitly site benaderen. Wij zullen jouw straat en huisnummer nooit tonen. Daarnaast zullen wij jouw adresgegevens nooit en te nimmer aan derden verstrekken.

Zijn mijn persoonsgegevens veilig opgeslagen?

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. De website is daarom extra beschermd met een zogeheten SSL-certificaat. Dit certificaat versleutelt informatie die heen en weer wordt gezonden. Je kunt zien dat de website beschermd is door het slotje in de browser.

Wat kost Sitly?

Registreren doe je gratis en vrijblijvend. Ook kun je berichten van anderen gratis inzien en gratis beantwoorden. Heb je een match gevonden en wil je zelf berichten naar anderen sturen? Dan kun je een premium abonnement afsluiten.

Abonnement ouders

1 maand: € 14,95

3 maanden: € 29,85 (€ 9,95 per maand)Abonnement oppassers & gastouders

1 maand: € 8,95

3 maanden: € 17,85 (€ 5,95 per maand)Een premium abonnement wordt na afloop van de gekozen termijn automatisch verlengd met steeds 1 maand tegen het door jou gekozen maandtarief. Je zit nooit vast aan een abonnement. Opzeggen kan altijd zonder opzegtermijn.