130.000+ ouders gingen je voor Vind oppassers in je buurt, neem contact met ze op & plan een ontmoeting

Hoe het werkt voor ouders

Ik ben een oppas/gastouder

Er zijn meer dan 380.000 gezinnen en oppassers op Sitly in heel Nederland. Je kunt gemakkelijk iemand vinden die aan je wensen voldoet.

Step 1 Laat ons weten wat je zoekt.

Voeg je voorkeuren en wensen toe aan je profiel. Denk aan ervaring, beschikbaarheid of oppastarief. Je ziet dan de oppassers die het beste aansluiten bij jouw situatie. De filters kun je altijd aanpassen.

Step 2 Bekijk de oppas-profielen.

Check de profielen om de oppassers te leren kennen. Bekijk hun ervaring, referenties en beschikbaarheid. Kijk of hun aanbod matcht met waar jij naar op zoek bent in een oppas en stuur een bericht aan degenen die je leuk vindt.

Step 3 Ontmoet de oppassers die je leuk vindt.

Als het gesprek je bevalt, kun je een interview plannen om ze beter te leren kennen.

Veiligheid

Sitly is een online platform waar je gemakkelijk een oppas of gastouder in de buurt kunt vinden. Het is een platform om je blikveld te verruimen - je ideale oppas woont misschien wel bij je om de hoek en dat weet je niet eens!

10 tips voor het vinden van een oppas

Als je op zoek gaat naar een oppas is het goed om onderstaande te onthouden.

Selecteer en bekijk je oppas

Vraag naar hun referenties en kijk wie hen op Sitly hebben beoordeeld. Plan altijd een kennismaking voordat je een oppas aanneemt. Voordat je iemand persoonlijk ontmoet kun je ook alvast een telefonische sollicitatie of videocall voeren. Op deze manier kom je erachter of de oppas bij je past.

Houd je persoonlijke gegevens privé

Zet geen persoonlijke informatie zoals telefoonnummer of adres in de omschrijving van je profiel. Geef deze alleen aan oppassers waar je een gesprek mee hebt gehad en waar je een kennismaking mee wil inplannen.

Neem contact met ons op als je twijfelt

Vraagt iemand naar je persoonlijke gegevens zonder een eerder gesprek, of is er iets dat je vreemd vindt in een chat? Laat ons dat weten via info@sitly.nl en we kijken ernaar.

Heb je een vraag?

Waar worden mijn adresgegevens voor gebruikt?

Jouw adresgegevens worden gebruikt om andere geregistreerde gebruikers bij benadering te tonen waar je woont door een icoontje op de kaart te plaatsen in jouw buurt. Zo kan een andere ouder, oppasser of gastouder je als buurtbewoner herkennen en je eventueel via de Sitly site benaderen. Wij zullen jouw straat en huisnummer nooit tonen. Daarnaast zullen wij jouw adresgegevens nooit en te nimmer aan derden verstrekken.

Zijn mijn persoonsgegevens veilig opgeslagen?

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. De website is daarom extra beschermd met een zogeheten SSL-certificaat. Dit certificaat versleutelt informatie die heen en weer wordt gezonden. Je kunt zien dat de website beschermd is door het slotje in de browser.

Wat kost Sitly?

Registreren doe je gratis en vrijblijvend. Ook kun je gratis zoeken, filteren en profielen bekijken. Berichten van anderen kun je gratis inzien en gratis beantwoorden. Heb je een match gevonden en wil je zelf het eerste bericht sturen? Dan kun je een premium abonnement afsluiten.Een abonnement kost:

1 maand: € 19,95

3 maanden: € 38,85 (€ 12,95 per maand)Je premium lidmaatschap wordt automatisch hernieuwd aan het einde van de termijn, met dezelfde periode als de initiële periode die je gekozen hebt. Je kunt je lidmaatschap op ieder moment opzeggen.