Jacha & Hannah “Het is fijn dat Hannah de dingen met Nore en Fem kan doen waar ik even geen tijd voor heb.”

Inleiding

Hannah komt af en toe oppassen bij de twee meiden van Jacha, en daar wordt ze vaak meteen aan het werk gezet om paarden en eenhoorns te tekenen.

Jacha (ouder):

Het fijne aan Hannah is dat ze zo rustig is. Ze kan met beide meiden goed overweg; het gaat heel gemakkelijk. Het is niet zo dat ze staan te springen als ze weten dat de oppas komt, maar als Hannah er dan is vinden ze het prima. Het is fijn om een vaste oppas te hebben. Hannah weet waar alles staat, hoeft amper meer wat te vragen en checkt altijd de bedtijden nog even met ons. Ze vindt haar eigen weg in het huis en belt niet voor elk klein dingetje als we weg zijn. Als ze er is, weten we dat we ons nergens zorgen over hoeven te maken.

Jacha (ouder):

Nore en Fem vragen altijd aan Hannah of ze wil tekenen, omdat ze zo goed kan tekenen. Paarden en eenhoorns, daar zijn de dames dol op. Op bijna elke dag dat Hannah komt, wordt ze wel aan het werk gezet. Ik zou zelf we graag met ze willen tekenen, maar het is hier momenteel zo druk dat ik amper tijd heb om even rustig te gaan zitten. Daarom is het extra fijn dat Hannah het doet. En dan hebben ze samen ook meteen iets speciaals.

Hannah (oppasser):

Ik pas vaak ‘s avonds op, maar voor bedtijd spelen we vaak nog een spelletje of moet ik tekenen. Dan zitten we alle drie aan tafel en maken we iets moois. Meestal willen ze dat ik paarden of eenhoorns tekenen. Ik hou ook wel van paarden, dus dat vind ik helemaal niet erg. En wanneer ik ze mijn tekeningen geef, krijg ik die van hun er meestal voor terug.

Zoek zelf een oppasser of een oppasbaan!